جستجوی پیشرفته گوگل چست؟

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | سرچ حرفه ای در گوگل (Advanced search) و یا جستجوی پیشرفته گوگل فارسی یعنی پیدا کردن نتیجه های دقیق در یک بازه زمانی کوتاه. در اصل اگر شیوه اصولی جستجوی سریع در گوگل را یاد بگیرید هدف شما هر چه می خواهد باشد از سرچ در نام وب سایت تا در میان متن های صفحه ها و یا واژگان کلیدی را به سادگی و سریعا می توانید پیدا کنید. به عنوان مثال فرض کنید در پی نتیجه های زیر در گوگل هستید:

همه دانشگاه های رشته مهندسی آب در کشور x

سرچ مقاله با موضوع و نویسنده و انتشارات معین

به طور قطع نتیجه های سرچ های بالا امکان دارد شما را گیج کند و این پرسش را پیش بیاورد که به چه نحو سرچ پیشرفته در گوگل داشته باشیم؟

با آموزش جستجوی پیشرفته گوگل یاد می گیرید که چگونه این جستجوهای پیشرفته را انجام دهید. به ما در هلدینگ پژوهشی متفکران همراه باشید.

روش جستجوی پیشرفته علمی

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

  • سرچ مرتبط کلمه

می توانید از علامت ” برای سرچ دقیق تر کلمه استفاده کنید:

 مثال: “هلدینگ پژوهشی متفکران

  • سرچ با عبارت های OR یا |

با استفاده از OR یا | مابین دو کلمه X و Y نتیجه های مربوط به X و Y را نشان می دهد یا نتایجی ترکیبی از دو واژه را می‌توانید به دست بیاورید.

  • AND

با ادغام X و Y همه نتایجی که در آنها X  و  Y با هم مورد استفاده قرار گرفته اند برای شما یافت می شود.

به عنوان مثال: شهرسازی و اتوکد

 

  • سرچ واژه در عنوان صفحه

تگ عنوان صفحه یک تگ از انواع HTML می باشد که موضوع همه صفحه وب سایت مربوط به آن می باشد. به عنوان مثال اگر فروشنده سیستم های صوتی هستید، این امکان را دارید رقیب خود را در دامنه شبیه جستجو کنید و عنوان صفحه مدنظر خود را بیابید. این سرچ از راه دستور allintitle / intitle صورت می گیرد.

به عنوان نمونه: ‘Allintitle: ‘ Best Sound system for purchase

Intitle: ‘Best Sound system ever

 

  • سرچ واژه در آدرس وب سایت

با استفاده از دستور Allinurl یا  inurlمیتوان واژه های مدنظر را در نام آدرس وبسایت ها سرچ کرد. به عنوان مثال در وبلاگ نویسی با کمک این دستور میتوان فهمید چه سایت هایی شبیه سایت شما فعالیت دارند.

 

  • سرچ کلمه در متن صفحه

در صورتی که می خواهید واژه به خصوصی را تنها در محتوای صفحه ها سرچ کنید بایستی از دستور  intext ویا Allintext کمک بگیرید.

 

  •  حذف واژگان ناخواسته

در صورتی که می خواهید سرچتان از واژه به خصوصی صرف نظر کند، کافی است آن را با علامت – از عبارت مدنظر خود جدا کنید و پیش از واژه ناخواسته علامت را جایگذاری کنید.

دیگر روش های جستجوی پیشرفته علمی 

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

  • سرچ بر حسب زمان

 آموزش جستجوی پیشرفته گوگل بر اساس زمان به شما این امکان را می دهد تا سرچ مدنظر خود را در بازه زمانی به خصوصی بیابید. نخست کلمه مدنظر خود را سرچ کنید به عنوان مثال World Stock Exchange

tbs=qdr:s&:کد مورد استفاده برای مطلب های منتشر شده در چند ثانیه اخیر

tbs=qdr:n&:کد مورد استفاده برای مطلب های منتشر شده در دقیقه های اخیر

tbs=qdr:h&:کد مورد استفاده برای مطالب منتشر شده در ساعت اخیر

tbs=qdr:d&:کد مورد استفاده برای مطالب منتشر شده در روز اخیر

tbs=qdr:w&:کد مورد استفاده برای مطلب های منتشر شده در هفته‌ی اخیر

tbs=qdr:y&:کد مورد استفاده برای مطلب های منتشر شده در ‌سال اخیر

  •  سرچ بر اساس تاریخ

همانند شیوه بالا بازه تاریخ مدنظر خود را می توانید برای سرچ به خصوصی بیابید. به صورت بیان شده در مورد بالا نخست کلمه یا عبارت مدنظر خود را سرچ کنید و سپس کد دستوری زیر را در پایان آن در جعبه URL جایگذاری کنید.

tbs=cdr:1,cd_min:(Start Date),cd_max:(End Date) &

 

  • سرچ محدود به یک موقعیت جغرافیایی خاص

در صورتی که کسب و کاری دارید و می خواهید سئو محلی برای آن انجام دهید این ویژگی مناسب ترین شیوه می باشد. برای این کار کافی است از دستور زیر استفاده کنید:

marketing Loc: Esfahan

 

  • ترجمه آنی

شما می توانید برای اینکه در وقتتان صرفه جویی شود به جای اینکه از google translate استفاده کنید. از عبارت Translate {word} to {language}  استفاده کنید.

برای مثال: Translate “book” to Persian

 

  • تایمر آنلاین

در صورتی که موبایل شما تایمر ندارد با جستجوی واژه Timer در گوگل برای شما باکسی باز می شود که اگر دکمه استارت را بزنید، اندازه گیری زمان را شروع می کند و این سنجش به دو صورت صعودی و نزولی قابل انجام است.

دیگر روش های سرچ پیشرفته علمی گوگل

  • جستجوی IP آدرس خود

اگر در پی آدرس IP خود هستید به آسانی با تایپ کردن عبارت  IP Addressدر گوگل می توانید آدرس IP خود را ببینید.

 

  • سرچ کش وبسایت ها

بعضی وقت ها سایت ها به خصوص سایت های خبری، خبری را نشر می دهند و پس از چند دقیقه یا ساعت خبر را حذف می کنند. در صورتی که بخواهید مطلب حذف شده به خصوصی را پیدا کنید باید پیش از آدرس وبسایت واژه Cache را بنویسید و سپس آن را در گوگل جستجو کنید.

به عنوان مثال: Cache:http://www.BBC.com

  • پیدا کردن وبسایت های شبیه

فرض کنید به یک وبسایت در خصوص سرچ مقاله و منابع علمی زیاد سر زده اید و پس از مدتی این سایت برای شما تکراری می شود و قصد دارید سایت های شبیه به این سایت را بیابید که در این حوزه فعالیت دارند. کلمه Related را پیش از آدرس سایت مدنظر خود جایگذاری کنید.

به عنوان نمونه Related: irandoc.ac.ir:

در صورتی که دستور بالا را سرچ کنید کلیه سایت های ارائه منابع علمی برای شما نمایش داده می شود. در صورتی که صاحب کسب و کاری هستید این گزینه برای یافتن و شناسایی رقبای شما سودمند است.

 

  • انتخاب نوع فایل

امکان دارد برخی اوقات به دنبال نوع به خصوصی از فایل باشید به عنوان مثال عکس ها پسوندهای گوناگونی دارند، یا فایل های متنی ممکن است PDF و یا Word باشد. اگر در پی مقاله ای در رشته مهندسی آب و با قالب PDF باشید باید به صورت دستور زیر سرچ بزنید:

Water engineering file type:PDF

مراحل سرچ موفق در گوگل

  1. باز کردن مرورگر اینترنت و وارد کردن آدرس سایت مورد نظر
  2. استفاده از عبارت یا کلمات کلیدی دقیق برای جستجو در موتورهای جستجوی اینترنتی مانند Google، Bing، Yahoo و …
  3. استفاده از عملگرهای جستجوی پیشرفته مانند “” برای جستجوی عبارات دقیق، – برای حذف کلمات، * برای جستجوی الگوها و …
  4. استفاده از فیلترها و گزینه‌های پیشرفته جستجو برای بهبود نتایج جستجو، مانند تاریخچه، محدوده زمانی، نوع محتوا، منبع، کشور و …
  5. بررسی نتایج جستجو و انتخاب منابع مناسب برای استفاده در پژوهش یا مطالعه.

با وجود تمامی آموزش های ارائه شده گاهی اوقات ممکن است زمان کافی نداشته باشید تا به سرچ مقالات و منابع علمی مورد نیاز بپردازید. جای نگرانی نیست محققان ما در مجموعه پژوهشی متفکران آماده هستند تا انواع اسناد مورد نیاز شما را با روش های حرفه ای سرچ کرده و در اختیار شما قرار دهند.

برخی اوقات امکان دارد برای یافتن مقاله بیس تحقیقات خود با مشکل مواجه شوید، کافی است از طریق تماس با کارشناسان ما مشاوره و آموزش های مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت کنید. همچنین می توانید کار جستجوی مقاله های بیس خود در رشته های مختلف را به محققان ما در مجموعه پژوهشی متفکران بسپارید و به روزترین و مرتبط ترین مقالات و اسناد را دریافت کنید. ویراستاری انواع محتوا

نحوه سرچ مقاله با کلید واژه

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | کلیدواژه ها نقاط دسترسی هستند که به ما کمک می کنند تا به منابع اطلاعاتی دسترسی پیدا کنیم و از آنها استفاده کنیم. ولی خیلی اوقات دانشجوها این شکایت را دارند که هر چقدر سرچ در گوگل را انجام می دهیم به نتیجه دلخواه نمی رسیم. یکی از دلایل این مشکل این است که سرچ مناسبی انجام نمی دهید : مثلا کلید واژه خوبی انتخاب نمی کنند تا کلید واژه های خود را به شکل مناسب با هم ترکیب نمی کنند. در حالت کلی یک سری اصول زبانشناختی وجود دارد که برای سرچ در گوگل باید رعایت کنید که به آن بی توجه هستند که در نتیجه جستجو خوبی نیست. اگر به آموختن این اصول علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم با ما در هلدینگ پژوهشی متفکران همراه باشید تا مطالب سودمندی ارائه دهیم.

ما در گام های مختلف تحقیقات به سرچ های مختلف با کمک کلید واژه ها نیاز داریم. به عنوان مثال در ابتدای کار برای تعیین موضوع و مبانی نظری کار باید با استفاده از کلید واژه های سرچ انجام دهیم. تحقیقاتی که انجام می دهیم:

تحقیقات مساله محور و ایده محور

در پژوهش مساله محور با با مساله ای در اطراف خود مواجه هستیم که بخش زیادی از جزئیات آن برای ما روشن است. مثلا کاربردها، تاثیرات، نحوه اندازه گیری و محدودیت های پژوهش برای ما روشن است. انجام خلاصه نویسی متون

انجام تحقیقات ایده محور

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | در پژوهش ایده محور معمولا با یک موضوع کلی مواجه هستیم که شناخت دقیقی از جزئیات و ماهیت آن نداریم. این ایده ممکن است از علایق مطالعاتی سرچشمه گرفته باشد یا به پیشنهاد استاد ارائه شده باشد یا با بررسی متن ها به آن رسیده باشیم.

به این ترتیب با توجه به اینکه در این دو نوع پژوهش داده های مختلفی داریم نحوه سرچ و جستجوی متفاوتی نیز داریم. همچنین محل سرچ در مورد هر یک از این پژوهش ها نیز متفاوت است. در مقاله پیش رو به سرچ در مورد تحقیقات مساله محور می پردازیم.

در پژوهش های مساله محور ما به دنبال تکمیل فرایند پژوهش هستیم ولی در نوع دوم به دنبال شفاف سازی و بسط کلیت موضوع هستیم.

با توجه به اینکه شروع تحقیق بسیاری از دوستان عزیز از نوع ایده محور است نخست ابتدا در خصوص سرچ پژوهش های ایده محور توضیح می دهیم. فرض کنید استاد پیشنهاد دادند در مورد اینترنت اشیا تحقیق کنیم ما یک ایده کلی داریم که به احتمال زیاد دامنه اطلاعاتی ما نسبت به آن کم است و باید اطلاعات بیشتری در مورد آن کسب کنیم با توجه به نوع مبحث و مقطع تحصیلی شما پیشنهاداتی داریم که در ادامه توضیح داده می شود.

برای اینکه بخواهیم پس زمینه دانش خود را توسعه دهیم معمولا باید از منابع مرجع و کتاب ها مانند دیکشنری ها، دایره المعارف های عمومی یا موضوعی، مقالات مروری و کتاب های درسی استفاده کنیم. چون در مرحله اول باید کاربردها و ساختارهای موضوع برای ما مشخص شود به صورتی که بتوانیم یک نگاه کلی به آن داشته باشیم. این دید کلی به صورت یک نقشه راه برای ما عمل می کند چون کلیت مجموعه را می بینیم و پس از آن در ادامه وارد جزئیات می شویم. انجام خدمات صفحه آرایی

جستجوی پیشرفته در حوزه مدنظر

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | هر دیتایی که در طول کار بدست می آوریم برای ما حکم یک یک نقطه دسترسی را دارد. به عنوان مثال زمانی که استاد می خواهند در خصوص اینترنت اشیا تحقیق کنیم، اول از همه باید ببینیم اینترنت اشیا چه چیزی است؟ در دایره المعارف های بیان شده اطلاعات کلی در مورد این موضوع بدست می آوریم. در این مسیر به واژگانی می رسیم که هر یک مجدد یک نقطه دسترسی جدا برای ما فر اهم می کنند. اگر بخواهیم در این سطح اطلاعات بدست آوریم گزینه های پرسشی بیشتر به ما کمک می کنند. به عنوان مثال سرچ می کنیم اینترنت اشیا چیست؟ اینترنت اشیا چه کاربردهایی دارد؟اینترنت اشیا چگونه کار می کند؟

به یاد داشته باشید که این جستجوها در فضای آنلاین انجام می شود و برای جستجو در دایره المعارف ها باید بر اساس مدخل ها وارد شویم.

در مرحله بعدی باید گستره سرچ ها را محدود کنیم و سرچ هایی را که واژگان کلیدی بیشتری شامل می شود را گسترش دهیم. در این مرحله تقریبا وارد سرچ آکادمیک می شویم که استفاده از گزاره های پرسشی کاربرد آنچنانی برای ما ندارد. به عنوان مثال سرچ های زیر را در این مرحله انجام می دهیم:

معماری اینترنت اشیا / مسائل حقوقی اینترنت اشیا / اینترنت اشیا در کنترل ترافیک / اینترنت اشیا در پزشکی / و ….

دقت داشته باشید هنوز در مرحله گسترش پس زمینه هستیم به این معنا که تصمیم داریم دید خود را نسبت به موضوع گسترش دهیم پس منابع کتابی می تواند کمک بهتری باشد.

توجه : مطالعه مقالات علمی پژوهشی در این مرحله باعث گیج شدن ما می شود. گزارش نویسی اداری

سرچ و جستجوی کتاب 

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | چون هنوز ذهنیتی در مورد کار خود نداریم هر یک از مقالات پژوهشی که مطالعه کنیم بخشی از اجزای این فیل را برای ما روشن می کنند. اما مطالعه کتاب ها در این مرحله در حکم چراغی است که تاریکی را کنار می زند و باعث می شود خود فیل را با ساختار کلی ببینیم و دیدگاه ما ساخته شود. در این مرحله استفاده از فهرست های کتابخانه ای کمک زیادی به ما می کند که هم می توانید در نرم افزار کتابخانه دانشگاه خود سرچ کنید و هم در کتابخانه های عمومی کتاب ها را به امانت بگیرید. یک راه دیگر این است که می توانید در وبسایت کتابخانه ایران سرچ کنید و کتاب را امانت بگیرید یا آن را خریداری کنید.

در زمینه سرچ کتاب باز سرچ به صورت کلی است یعنی کلید واژه کلی را می زنیم و بعد بر اساس اطلاعاتی که بدست آورده ایم و هدفی که داریم تصمیم می گیریم از کدام منبع استفاده کنیم. به این معنا که کار ارزیابی منابع در این مرحله بر اساس دانشی است که که تا به حال به دست آورده اید. و به همین ترتیب پیش می رویم تا با یافتن کلید واژه های بیشتر دایره اطلاعاتی ما نیز افزایش یابد و بتوانیم از اطلاعات بدست آمده برای ادامه تحقیق استفاده کنیم. ارائه خدمات ترجمه

روش های سرچ مقاله با کلید واژه 

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

  1. استفاده از موتورهای جستجو : می‌توانید از موتورهای جستجوی معروف مانند Google Scholar، PubMed، Scopus و … استفاده کنید. برای جستجوی مقالات در این موتورها، کافیست کلید واژه‌های مورد نظر خود را وارد کنید و سپس به نتایج جستجو دسترسی پیدا کنید
  2. استفاده از پایگاه‌های داده : برخی از پایگاه‌های داده‌های معروف مانند ScienceDirect، JSTOR، IEEE Xplore و … به شما امکان جستجوی مقالات با کلید واژه را می‌دهند. برای استفاده از این پایگاه‌ها ، باید ابتدا عضو شوید و سپس کلید واژه‌های خود را وارد کنید.
  3. استفاده از لغت‌نامه‌ها : برخی از لغت‌نامه‌های تخصصی مانند Merriam-Webster، Oxford Dictionary و … امکان جستجوی کلید واژه‌های تخصصی را به شما می‌دهند. با وارد کردن کلید واژه‌های خود در این لغت‌نامه‌ها، می‌توانید به تعریف آن‌ها و همچنین مقالات مرتبط دسترسی پیدا کنید.
  4. استفاده از کتابخانه‌های دانشگاهی : کتابخانه‌های دانشگاهی معمولاً دسترسی به پایگاه‌های داده‌های تخصصی دارند. با عضویت در کتابخانه و استفاده از سامانه جستجوی آن، می‌توانید به مقالات مورد نظر دسترسی پیدا کنید.
  5. استفاده از شبکه‌های اجتماعی علمی : شبکه‌های اجتماعی علمی مانند ResearchGate و Academia.edu امکان جستجوی مقالات را به شما می‌دهند. با عضویت در این شبکه‌ها و جستجوی کلید واژه‌های خود، می‌توانید به مقالات مرتبط دسترسی پیدا کنید.
  6. استفاده از مراجع دیگر : می‌توانید از مراجع دیگر مانند کتاب‌های تخصصی، مقالات قدیمی و … برای جستجوی مقالات با کلید واژه استفاده کنید. با جستجو در این مراجع، می‌توانید به مقالات مرتبط دسترسی پیدا کنید. نوشتن مقالات علمی پژوهشی

روش سرچ پیشرفته مقاله انگلیسی

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | برای دسترسی سریعتر به محتوای مورد نظرتان، از جستجوی سریع استفاده کنید. با وارد کردن کلمات کلیدی، نام نویسنده، نام مجله یا کتاب مورد نظر و … می‌توانید محتوای مورد جستجو را پیدا کنید. فقط کافیست عبارت مورد جستجو را در فیلد مربوطه وارد کنید. همچنین با استفاده از گزینه‌های موجود در نوار “refine filters”، می‌توانید نتایج جستجو را محدودتر و دقیق‌تر کنید.

 اگر قصد دارید به موضوعات مرتبط‌تر ، محتوای قابل دسترس و یا محتوای جدید و به‌روز دسترسی پیدا کنید ، باید از ابزار جستجوی پیشرفته استفاده کنید. این ابزار به شما کمک می‌کند محتوای مورد جستجو را محدودتر کنید و پارامترهای مختلفی برای جستجو در اختیارتان قرار می‌دهد. برای استفاده از این ابزار، بر روی گزینه “advanced search” در بالای صفحه کلیک کنید و وارد صفحه جستجوی پیشرفته شوید. در این صفحه ، گزینه‌های مختلفی برای جستجو نمایش داده خواهد شد. با توجه به عضویت شما در سایت ساینس دایرکت و ورود از IP دانشگاه ، وارد صفحه کاربری خود خواهید شد.

می‌توانید جستجوی خود را به صورت کلی انجام داده و یا نتایج جستجو را به کتاب، مجله، کارهای مرجع و یا تصاویر محدود کنید. پس از انتخاب محدودیت جستجو ، می‌توانید در فیلد اول موضوع مورد جستجو را وارد کنید و سپس زمینه تخصصی مورد نظر خود را در فیلد پایین‌تر علامت بزنید. همان طور که قبلا بیان شد با استفاده از گزینه‌های “AND”، “OR” و OR NOT” “می‌توانید موضوعات ترکیبی با موضوع مورد نظر را جستجو کنید. (برای بهره‌برداری از نکات ریز بیشتر در جستجوی پیشرفته، ی‌توانید از گزینه search tips” ” در بالای صفحه جستجوی پیشرفته استفاده کنید.) انجام خدمات تایپ انلاین

دیگر روش های سرچ پیشرفته مقاله انگلیسی

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | در زیر هرکدام از مقالات جستجو شده، عبارتی تحت عنوان “چکیده” وجود دارد که با انتخاب آن، می‌توانید خلاصه‌ای از محتوای مقاله را مشاهده کنید. پس از مطالعه چکیده‌ها ، می‌توانید مقالات مورد نیاز خود را انتخاب کرده و به صورت همزمان آنها را دانلود کنید.

در سمت راست هر مقاله، یک مربع وجود دارد که ممکن است به سه رنگ سبز، نارنجی و یا سفید باشد. هر کدام از این رنگ‌ها دارای معنای خاصی است. رنگ سبز به معنی دسترسی کامل به محتوای مقاله، رنگ نارنجی به معنی دسترسی آزاد به مقاله و رنگ سفید به معنی تنها دسترسی به چکیده مقاله است.

در صورتی که بر روی نام یکی از مقالات کلیک کنید، صفحه‌ای برای شما نمایش داده خواهد شد که علاوه بر امکان دانلود مقاله به صورت PDF ، امکانات دیگری نیز برای شما در دسترس خواهد بود. در این صفحه ، علاوه بر متن کامل مقاله که به صورت PDF قابل مشاهده است ، یک جدول در سمت چپ صفحه وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن به بخش‌های مختلف مقاله دسترسی پیدا کنید و مثال‌هایی را دریافت کنید.

همچنین، یک جدول دیگر در سمت راست صفحه نیز به نمایش در خواهد آمد که مقالات مرتبط و مقالات استناد دهنده را برای شما نشان می‌دهد. در این صفحه ، ابزارهای دیگری از مقاله مورد نظر شما نیز قابل مشاهده خواهد بود ، اگرچه موجودیت‌هایی مانند مدل‌های سه بعدی مقاله یا نقشه‌ها بستگی به وجود آن در مقاله دارند. درصورت تمایل ، می‌توانید تصاویر تحقیق را به صورت یک فایل پاورپوینت برای خود دانلود کنید.

 نهایتا ، شما می‌توانید از قسمت بالای صفحه، مقاله را به خواننده الکترونیکی خود منتقل کنید و یا مقاله را دانلود کنید. تالیف پروپوزال کاری و تجاری

آموزش جستجوی پیشرفته مقاله در اسکوپوس

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

صفحه اصلی در سایت Scopus از شش بخش تشکیل شده است:

  • Search
  •  Sources : برای اطلاع از عنوان های نشریه هایی که مقاله‌های آن‌ها در سایت Scopus وارد می‌شود می توان این گزینه را انتخاب نمود.
  •  Analytics برای تحلیل علمی مجلات در ارتباط با یک رشته به خصوص این گزینه را بزنید.
  • My Alerts برای استفاده کردن از این بخش بایستی در این سایت ثبت نام نموده که با Register شدن می‌توانید از امکانات زیر استفاده کنید:
  1. ایجاد Alert از جستجوها، Alert از استنادها به نویسنده ها،  Alert از استنادها به مقاله ها
  2. Save نمودن جستجوها برای استفاده مجدد
  3. ثبت نام در گردهمایی‌های مربوط به این سایت.
  4. ایجاد یک پروفایل شخصی.

به منظور وارد شدن به این بخش نخست با کلیک روی گزینه Register صفحه مربوطه را کامل کنید و بعد گزینه My Alerts را بزنید و به صفحه مربوطه وارد شوید.

My List همه فعالیت هایی که در این سایت انجام می‌گیرد موقتا این بخش ذخیره می شود. اگر می خواهید همه جستجوهای خود را دائمی ذخیره کنید باید مقاله ها را انتخاب کرده و بعد روی گزینه Add to List در صفحه نتایج جستجو بزنید.

Basic Search

دارای بخش Search For و Limit To  است.

روش های جستجوی پیشرفته مقاله در اسکوپوس

جستجوی مقدماتی

برای این جستجو یک کادر جستجو برای ورود عبارت سرچ موجود است. در کنار این کادر شما باکسی وجود دارد که می‌توان معین نمود عبارت سرچ در چه فیلدی جستجو گردد

در کادر دوم می‌توان در صورتی عبارت سرچ دیگری وجود دارد وارد نموده و یکی از عمل گرهای AND,NOT,OR  را برگزینید.

 معین کردن محدوده زمانی (Limit To)

 در این بخش می‌توان معین کرد مدرک مدنظر شما در چه سالی منتشر شده باشد یا در چه تاریخی به پایگاه اضافه شده گردیده است.

 معین کردن نوع مدرک Ducument Type

معین کنید که مدرک مورد نظر شما چیست؟ مقاله؟ گزارش؟ سرمقاله؟ و غیره

Subject Areas

در بخش Subject Areas معین کنید مدرک شما در زمینه چه موضوعی باشد.

Author Search

در صورتی که در پی نویسنده‌ به خصوصی هستید از Author Search   کمک بگیرید که برای جداکردن اسم های نویسندگان با اختصاص دادن یک شماره واحد به همه اسناد که به وسیله یک نویسنده نوشته شده است استفاده می‌شود. در باکس نخست Last name)نام خانوادگی) و در باکس بعدی lnitial or first name )نام کوچک) را برای سرچ وارد کنید.

Affiliation

در این بخش شما می‌توانید شغل یا وابستگی سازمان نویسنده را در Affiliation سرچ نمایید.

برای سنجش شرایط علمی موسسه‌ای به خصوص و یا پیدا کردن شکل های گوناگون اسم های یک موسسه در بانک‌های اطلاعاتی گزینه  Affiliation Search را بزنید و در کادر Affiliation اسم موسسه یا دانشگاه مد نظر را بنویسید.

جستجوی پیشرفته

برای سرچ پیشرفته و با کمک عمل گرهای منطقی (AND,NOT,OR) و کدهای گوناگون که خود سایت معین نموده گزینه Advance Search را برگزینید. ساخت پاورپوینت اداری

آموزش جستجوی پیشرفته مقاله isi

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

مقاله ISI به مقالاتی اطلاق می‌شود که در ژورنال‌های نمایه شده در موسسه Institute for Scientific Information (ISI) چاپ شده‌اند. در حال حاضر این استاندارد در اختیار موسسه Clarivate Analytics قرار دارد. برای بررسی اینکه آیا یک ژورنال ISI است یا خیر ، می‌توانید عنوان و یا ISSN ژورنال را در سایت Clarivate Analytics جستجو کنید. اگر ژورنال در Science Citation Index نمایه شده باشد، مقالات آن ISI هستند.

توصیه می‌شود مقالات خود را در ژورنال‌های ISI منتشر کنید، زیرا در ایران هیچ معیار کیفی و کمی خاصی برای ارزیابی یک کار پژوهشی به جز اینکه مقاله ISI باشد، وجود ندارد. لیست کامل ژورنال‌های مورد تایید وزارت علوم در سایت وزارت علوم قابل دسترس است. با این حال ، نمایه ISI همیشه نشان‌دهنده اعتبار ژورنال نیست. لیست ژورنال‌های نامعتبر اعلام شده توسط وزارت علوم را می‌توانید از سایت وزارت علوم دانلود کنید. در صورتی که بدون توجه به لیست سیاه وزارت علوم، مقاله ISI خود را در ژورنال‌های نامعتبر منتشر کنید، هیچ تضمینی برای دریافت اجازه دفاع از پایان‌نامه وجود ندارد. انجام پایان نامه مقاطع مختلف

آموزش دانلود مقاله ISI از راه لینک چکیده

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | برای دانلود مقالات ISI از طریق لینک چکیده، ابتدا مقاله ISI مورد نظر را در پایگاه‌های سرچ مقاله جستجو کنید. سپس لینک چکیده مقاله را در نوار دانلود سند ثبت کرده و بر روی دکمه جستجو کلیک کنید. دقت کنید که از لینک چکیده مقاله در سایت ناشر استفاده کنید. با کلیک بر روی دکمه دانلود مقاله، فایل را دانلود کنید. در صورتی که درخواست شما به صورت خودکار قابل دانلود نباشد، دکمه “ثبت درخواست بررسی دستی” نمایش داده خواهد شد. با کلیک بر روی این دکمه، مدیریت سایت درخواست شما را به صورت دستی آپلود و ارسال خواهد کرد. در صورتی که مقاله دارای نسخه دیجیتال باشد با احتمال بسیار بالا مقاله برای شما ارسال خواهد شد. برای ثبت درخواست بررسی مقاله و بخش کتاب به صورت دستی، بایستی حداقل یک امتیاز داشته باشید

به صورت خلاصه برای جستجوی مقالات در پایگاه داده ISI (Web of Science)، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد سایت Web of Science شوید (https://www.webofscience.com/).
  2. در قسمت “Search”، عبارت مورد نظر خود را وارد کنید. می‌توانید از کلید واژه‌ها، نام نویسنده، عنوان مقاله و … استفاده کنید.
  3. با استفاده از فیلترهای مختلف (مثلاً تاریخ، موضوع، نویسنده و …) می‌توانید جستجوی خود را دقیق‌تر کنید.
  4. با کلیک بر روی عنوان مقاله، به صفحه جزئیات مقاله دسترسی پیدا می‌کنید.
  5. در این صفحه، می‌توانید به خلاصه مقاله، لینک دانلود و … دسترسی پیدا کنید.

در پایان باید گفت با استفاده از این نکات و روش‌ها می‌توانید بهترین نتایج را در جستجوی مقالات ISI بدست آورید. همچنین، توصیه می‌شود قبل از انتشار مقاله در ژورنال‌های ISI، اعتبار و کیفیت این ژورنال را بررسی کنید تا از انتشار در ژورنال‌های نامعتبر جلوگیری کنید.

روش‌های بهبود جستجو پیشرفته در مقالات ISI

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

  1. استفاده از کلیدواژه‌ها : کلیدواژه‌ها یا کلمات کلیدی اصلی‌ترین داده‌ی ما برای یافتن نتایج و دسترسی به منابع مورد نیازمان می‌باشند. بطورکلی، نحوه جستجو در گوگل اسکولار ، فارق از امکانات فنی اسکالر و سایر ترفندها، به نحوه استفاده از کلیدواژه‎‌ها بستگی دارد. مواردی همچون انتخاب کلید واژه مناسب بر اساس نیاز و اصول زبان شناختی ، ترکیب کلیدواژه با سایر کلمات ، ریفایند کلیدواژه در زمان‌های موردنیاز ، استفاده از کلمات کلیدی مترادف و… از اصولی است که برای دست یافتن به نتایج دلخواه باید رعایت شوند.
  2. جستجو با کلمات کلیدی : به جای عبارت و جمله مشخص ، کلمات کلیدی مورد نظر را سرچ کنید. به عنوان مثال به جای سرچ جمله ”تکنولوژی خانه های هوشمند چیست”، کلمات کلیدی مرتبط در این زمینه را همچون خانه هوشمند، هوشمندسازی ساختمان ، تکنولوژی iot و… را سرچ کنید.
  3. استفاده از علامت نقل قول : برای تطابق دقیق با عبارت مورد نظر ، از علامت نقل قول استفاده کنید. اگر عبارت موردنظر را داخل نقل قول بگذارید، دقیقاً چیزی را که در عنوان و متن اصلی سند به دنبالش هستید ، پیدا می‌کنید. بدون علامت‌های نقل قول، گوگل اسکالر هر کلمه را جداگانه در نظر می‌گیرد. بنابراین ، استفاده از علامت نقل قول برای جستجوی دقیق تر مفید است. نوشتن بیزینس پلن

دیگر روش های بهبود جستجوی پیشرفه در مقالات

  1. جستجو با تاریخ : برای جستجوی اسناد علمی منتشر شده در زمان خاص ، تاریخ را سرچ کنید. سال مورد نظر خود را در کنار کلیدواژه سرچ کنید تا نتایج متناسب با تاریخ مدنظر شما جستجو شوند.
  2. استفاده از عملگرهای منطقی : با استفاده از عملگرهای منطقی می‌توانید جستجو با کلیدواژه‌های خود را بهبود دهید. عملگر AND هر دو کلمه‌ی یا عبارت طرفین این عملگر باید در نتایج وجود داشته باشند. عملگر NOT را می‌توانید قبل از کلمه یا عبارتی قرار دهید که می‌خواهید در نتایج لحاظ نشوند. همچنین ، عملگر OR به هر دو کلمه یا عبارت طرفین این عملگر اهمیتی یکسان می‌دهد و هر یک از این کلمات یا عبارات می‌توانند در نتایج ظاهر شوند.

با استفاده از این روش‌ها و نکات ، می‌توانید جستجوی بهتری در مقالات ISI داشته باشید و به نتایج موردنظر خود دست یابید. همچنین ، قبل از انتشار مقاله در ژورنال‌های ISI ، حتماً اعتبار و کیفیت این ژورنال را بررسی کنید تا از انتشار در ژورنال‌های نامعتبر جلوگیری کنید. انجام خدمات بازنویسی محتوا

بهترین سایت های سرچ مقاله پزشکی

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | برای جستجوی پیشرفته مقالات پزشکی ، می توانید از پایگاه داده PubMed استفاده کنید که توسط مرکز اطلاعات پزشکی ملی (National Library of Medicine)  ایالات متحده آمریکا تأسیس شده است. برای جستجو در PubMed ، می توانید به وبسایت آن به آدرس www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed مراجعه کنید. در صفحه اصلی PubMed ، می توانید با استفاده از فرم جستجو، عبارت یا کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید.

همچنین ، می توانید با استفاده از فیلترهای مختلف، جستجو را به گستره تر یا محدودتر کنید. پس از جستجو ، می توانید با کلیک بر روی عنوان مقاله ، به صفحه جزئیات آن مقاله دسترسی پیدا کنید. برای دانلود مقاله ، باید به سایت ناشر آن مقاله مراجعه کنید و طبق دستورالعمل های آن سایت ، مقاله را دانلود کنید. همچنین ، می توانید از سایر پایگاه های داده پزشکی مانند Scopus، Web of Science و Embase نیز برای جستجوی پیشرفته مقالات پزشکی استفاده کنید. در ادامه برخی از سایت های کاربردی برای سرچ مقالات پزشکی ارائه شده است:

  1. PubMed (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/)
  2. MEDLINE (https://www.nlm.nih.gov/databases/index.html#medline)
  3. Cochrane Library (https://www.cochranelibrary.com/)
  4. Embase (https://www.elsevier.com/solutions/embase-biomedical-research)
  5. Scopus (https://www.scopus.com/home.uri)
  6. Google Scholar (https://scholar.google.com/)
  7. Web of Science (https://www.webofscience.com/)
  8. ClinicalTrials.gov (https://clinicaltrials.gov/)
  9. PLOS ONE (https://journals.plos.org/plosone/)
  10. BMJ Open (https://bmjopen.bmj.com/)

گوگل اسکولار چیست؟

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | گوگل اسکولار یک سرویس از گوگل است که به محققان و دانشجویان کمک می‌کند تا به مقالات علمی و منابع تحقیقاتی دسترسی پیدا کنند. این سرویس امکان جستجو در مقالات علمی، پایان نامه ها ، کتاب ها و منابع دیگر را فراهم می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد تا به صورت رایگان به بخشی از مقالات علمی دسترسی پیدا کنند. ساخت پاورپوینت دفاع پایان نامه

کاربرد گوگل اسکولار چیست؟

کاربرد گوگل اسکولار برای محققان و دانشجویان بسیار مفید است. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد تا:

  1. جستجو در مقالات علمی : کاربران می‌توانند با استفاده از گوگل اسکولار در میان مقالات علمی جستجو کنند و به مقالات مرتبط با موضوع خود دسترسی پیدا کنند. این امکان به محققان کمک می‌کند تا منابع مناسب برای تحقیقات خود را پیدا کنند.
  2. دسترسی به پایان نامه ها : کاربران می‌توانند به پایان نامه ها و رساله های دانشجویان دسترسی پیدا کنند. این امکان به دانشجویان کمک می‌کند تا به پایان نامه های مشابه در زمینه تحقیقات خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارجاع به منابع استفاده کنند.
  3. دسترسی به کتاب ها و منابع دیگر : گوگل اسکولار به کاربران امکان می‌دهد تا به کتاب ها، گزارش ها، مقالات کنفرانس و سایر منابع تحقیقاتی دسترسی پیدا کنند. این امکان به محققان کمک می‌کند تا به منابع متنوعی برای تحقیقات خود دسترسی پیدا کنند.
  4. دسترسی رایگان به بخشی از مقالات علمی : گوگل اسکولار به کاربران اجازه می‌دهد تا به صورت رایگان به بخشی از مقالات علمی دسترسی پیدا کنند. این امکان به محققان و دانشجویان کمک می‌کند تا قبل از خرید مقاله ، آن را بخوانند و ببینند آیا مورد نیاز آنهاست یا خیر.

به طور کلی، گوگل اسکولار یک ابزار قدرتمند برای جستجوی منابع تحقیقاتی است که به محققان و دانشجویان در پیدا کردن منابع مناسب و اطلاعات دقیق برای تحقیقاتشان کمک می‌کند.

جستجوی پیشرفته مقاله در گوگل اسکولار

برای جستجوی علمی در گوگل اسکولار و پیدا کردن نتایج دقیق، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید :

  1. استفاده از عبارات دقیق : برای جستجوی یک عبارت دقیق، آن را در داخل نقل قول قرار دهید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید درباره “تغذیه سالم” بیشتر بدانید، عبارت را در داخل نقل قول قرار دهید: “تغذیه سالم”. این کار باعث می‌شود که گوگل اسکولار فقط نتایجی را نشان دهد که دقیقاً همین عبارت را شامل می‌شوند.
  1. استفاده از عملگرهای جستجو : گوگل اسکولار به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از عملگرهای جستجو ، جستجوی خود را دقیق‌تر کنید. برخی از عملگرهای مفید عبارتند از :
  • استفاده از OR : با استفاده از عملگر OR بین دو عبارت، گوگل اسکولار نتایجی را نشان می‌دهد که حداقل یکی از این عبارات را شامل می‌شوند. به عنوان مثال، جستجوی “تغذیه سالم OR تغذیه مناسب” نتایجی را نشان می‌دهد که حاوی یکی از این دو عبارت هستند.
  • استفاده از عملگر NOT : با استفاده از عملگر NOT، می‌توانید عبارتی را که نمی‌خواهید در نتایج جستجو ظاهر شود ، حذف کنید. به عنوان مثال، جستجوی “تغذیه سالم NOT رژیم غذایی” نتایجی را نشان می‌دهد که حاوی عبارت “تغذیه سالم” هستند اما عبارت “رژیم غذایی” را شامل نمی‌شوند.
  • استفاده از عملگر site : با استفاده از عملگر site، می‌توانید جستجو را به یک سایت خاص محدود کنید. به عنوان مثال، جستجوی “تغذیه سالم site:scholar.google.com” نتایجی را نشان می‌دهد که فقط در داخل سایت گوگل اسکولار قابل دسترسی هستند. نوشتن پروپوزال

دیگر روش های جستجوی پیشرفته در گوکل اسکولار

  1. استفاده از فیلترهای جستجو : گوگل اسکولار به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از فیلترهای جستجو ، نتایج را براساس معیارهای خاصی مرتب کنید. برخی از فیلترهای مفید عبارتند از:
  •  تاریخ : با استفاده از فیلتر تاریخ، می‌توانید نتایج را براساس تاریخ انتشار مقالات مرتب کنید. به عنوان مثال، می‌توانید فقط نتایجی را نشان دهید که در یک بازه زمانی خاص منتشر شده‌اند.
  • منابع : با استفاده از فیلتر منابع، می‌توانید نتایج را براساس نوع منبع (مقاله، کتاب، پایان نامه، گزارش کنفرانس و غیره) مرتب کنید.
  • نویسنده : با استفاده از فیلتر نویسنده، می‌توانید نتایج را براساس نام نویسنده مرتب کنید.

 

  1. استفاده از عملگرهای دیگر : گوگل اسکولار به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از عملگرهای دیگری مانند intitle:، inurl: و … جستجوی خود را دقیق‌تر کنید. به عنوان مثال، با استفاده از عملگر intitle: می‌توانید جستجو را فقط در عنوان مقالات محدود کنید.

نتایج دقیق‌تر جستجوی علمی گوگل اسکولار 

  • استفاده از عبارات جستجوی پرکاربرد مانند “چگونه”، “راهنمای”، “نکات” و …
  •  استفاده از سایت‌های دانشگاهی، کتابخانه‌های دیجیتال و منابع آکادمیک برای پیدا کردن منابع علمی و تحقیقاتی.
  •  استفاده از سایت‌های معتبر خبری و رسانه‌های اجتماعی برای پیدا کردن اخبار و مطالب جدید در مورد موضوع مورد نظر.
  • استفاده از ابزارهای جستجوی تصویر برای پیدا کردن تصاویر مرتبط با موضوع.
  • استفاده از سایت‌های اشتراک فایل و دانلود منابع آموزشی و تحقیقاتی.
  •  استفاده از سایت‌های معتبر وبلاگ‌نویسی برای پیدا کردن مطالب مرتبط با موضوع.
  • استفاده از سایت‌های ارائه‌دهنده دوره‌های آموزشی آنلاین برای یادگیری مفاهیم و مهارت‌های مورد نیاز.
  • استفاده از سایت‌های اختصاصی در حوزه‌های خاص مانند علوم پزشکی، فناوری اطلاعات و …
  •  استفاده از منابع خارجی مانند سایت‌های خبری و رسانه‌های بین‌المللی برای پیدا کردن اطلاعات جدید و رویدادهای جهانی. استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای پیدا کردن نظرات و تجربیات دیگران در مورد موضوع مورد نظر. انجام تحلیل آماری پایان نامه

نکات مهم در آموزش جستجوی پیشرفته گوگل

1 . استفاده از کلمات کلیدی مناسب : برای به دست آوردن نتایج دقیقتر، باید از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با موضوع خود استفاده کنید.

2 . استفاده از عملگرها : گوگل قابلیت استفاده از عملگرهای مختلفی مانند عملگر “AND”، “OR” و “NOT” را دارد. استفاده از این عملگرها می‌تواند به شما کمک کند تا جستجوی دقیق‌تری داشته باشید.

3 . استفاده از فیلترها : گوگل قابلیت فیلتر کردن نتایج بر اساس زمان، مکان و سایر معیارها را دارد. استفاده از این فیلترها می‌تواند به شما کمک کند تا نتایج مورد نظرتان را به سرعت پیدا کنید.

4 . استفاده از نشان‌ها و سایت‌های معتبر : برخی نشان‌ها و سایت‌های معتبر در گوگل به عنوان منابع معتبر شناخته می‌شوند. در صورتی که به دنبال اطلاعات دقیق و معتبر هستید، می‌توانید به این نشان‌ها و سایت‌ها توجه کنید.

5 . استفاده از تاریخچه جستجو : گوگل قابلیت ذخیره تاریخچه جستجو را دارد. استفاده از این قابلیت می‌تواند به شما کمک کند تا نتایج قبلی خود را مرور کنید و از آن‌ها بهره ببرید.

6 . استفاده از پیشنهادات جستجو : گوگل پیشنهادات جستجوی مرتبط را نمایش می‌دهد. استفاده از این پیشنهادات می‌تواند به شما کمک کند تا کلمات کلیدی مناسب تری را برای جستجو انتخاب کنید.

 –

خطاهای رایج در سرچ در گوگل

آموزش جستجوی پیشرفته گوگل | خطاهای رایج در سرچ در گوگل عبارتند از:

  1. تایپ اشتباه کلمات : برخی افراد ممکن است کلمات را به طور نادرست تایپ کنند و به همین دلیل نتایج نامناسب دریافت کنند.
  2. استفاده از عبارات بسیار کلی : استفاده از عبارات کلی مانند “رستوران” به جای “رستوران‌های در شهر من” باعث دریافت نتایج بسیار عمومی و غیرمفید می‌شود.
  3. عدم استفاده از عملگرها و فیلترها : گوگل قابلیت‌های مختلفی را برای فیلتر کردن نتایج ارائه می‌دهد. عدم استفاده از این قابلیت‌ها می‌تواند منجر به دریافت نتایج نامرتبط شود.
  4. عدم استفاده از عبارات دقیق : استفاده از عبارات دقیق در جستجوها می‌تواند به شما کمک کند تا نتایج دقیقتر و مربوط‌تری دریافت کنید.
  5. تمرکز بر روی نتایج اولیه : برخی افراد تمایل دارند تا فقط به نتایج اولیه سرچ خود توجه کنند و نتایج بعدی را نادیده بگیرند. این ممکن است باعث از دست دادن اطلاعات مفید شود.
  6. عدم استفاده از منابع معتبر : در حین سرچ، باید به منابع معتبر توجه کنید و از منابع غیرقابل اعتماد خودداری کنید.

در صورتی که تحقیق شما از نوع پژوهش های مساله محور است و برای درک کلیات موضوع با مشکل مواجه شده اید محققان ما در هلدینگ پژوهشی متفکران آماده هستند تا انواع اسناد مورد نیاز شما برای این مرحله از تحقیق را با شیوه های حرفه ای سرچ کرده و در اختیار شما قرار دهند. محققان ما می توانند از طریق سرچ در پایگاه های سرچ مقاله فارسی، و  انواع روش سرچ مقاله فارسی، کم هزینه ترین مقالات فارسی را نیز در اختیار شما قرار دهند. نوشتن و تالیف کتاب 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *